Model jobb ;)

Ny kamera, systemkamera :)







Syster och jag roar oss med att leka modeller xD











SLUT PÅ BILDER!!!




ALLA ÄLSKAR NICKE

Hello, satt härom dagen och tittade på Nicke nyfiken, vem älskar inte Nicke?
Alla älskar ju honom... sötaste apan någonsin, vill ni veta vad avsnittet handlade om :)?
Synd för er som inte vill här kommer en kort resume. Nick åker på bilar som rullskridskor, förbi en leksaks afär där de vill göra reklam om rullskridskor och vad passar inte bättre in en en rullskridsåkande apa???



Midsummer

Jaha, nu har man lyckads hinna med att fira midsommar också med god mat och en jävla spännande match.
Ja, jag menar Turkiet-Kroatien. Straffar?!? Ballt elr vad ;) Man tror ju nästan att Turkiet kommer kamma hem hela VM med det här spelet/turen. Fast jag tror på Holland-Tyskland i finalen, skriv gärna en komenter om vad du tror :)

Förresten, la du sju blommor under kudden?
Jag gjorde :


Och du förresten, om du ska  göra mintklubbor från receptboken 'Lakrits, Mint & Choklad', så har du misslyckats om dina ser ut som mina blev:


Mina liknar något som Sherek har nyst ut som man sedan spetsat på pinnar.

puss på alla

Sådär ja

Hello, nu ere dags att göra en liten kort utvärdering för de första dagarna på sommarlovet.
Först ut har vi skolavslutnigen, den dagen var redan planerad men de riktigt dyngsura vädret förstörde de hela. Vi hade planerat en mysig picknick alla fem, Zahids.blogg.se, Ninagha.blogg.se, Hanna, Bella och jag dåra, sedan hade vi planerat att bada. Men så blev det ju inte utan hejhå va vi ringde till varandra och tillslut blev det picknick för alla utom Nina, som åkte till stan, i hannas källare, vilket ändå blev vääldigt mysigt med en underbar sallad gjord av *trummvirvel* MARIA & HANNA, sedan blev det vindruve tävling efter att vi hade proppat in 18, i Iza:s fall då 19 efter som hon tog den sista, var de enda som åter stod vindruvs grenar. Dagen blev rolig och avslutades med en regnig träning.
Nästa på tur är Tosdagen, vällingby, men den har jag ju lyckats skriva om redan så då går vi över till.....................................

FREDAGEN DEN 13:e!!!!!!

Ja, nu är det då Fredag och den 13:e, otursdagen. Man kan ju faktiskt säga att jag hade lite otur. Bella hade fixat en myyyyysig fest med först en underbar hallonbål sedan thaimat. Som vanligt bombar alltid Bella matbordet innan med olika motiv på paljetter som Iza, Nina och hon valde att lägga i mitt glas, som tur hade jag ju Hanna som inte valde att lägga LIKA många i mitt glas, allt slutade när Nina la i en lök i glaset, mysigt gott med Fanta efter det.

Kvällen fortsatte rolig med en och en halv film, ja såg bara lite i början å lite i slute på andra filmen 'National Tresure 2', osäker på stavning, fast första filmen var ett måste, 'What happens i Vegas'. Sedan blev det en luring, fast det varr innan andra filmen. Hanna och jag kom på ide´n om att lura bella med en lossats flasa sprit. Iza fixade en fin, tom flaska whisky och vi tre gick ner till spånga och köpte två stycken äppeladrycker och blandade de i flaskan riktigt starkt, la ner den i en system påse och vandrade iväg till Bellas hus.

Iza tar upp flaskan och ger den till mej som öpnar den och dricker nåra klunkar, sedan skickar jag vidare den till Iza, som efter hon har smakat ger den till nina som i sin tur smakar och skickar den till Hanna. Bella vägrar och smaka och det ser ut som hon tänker att vi är riktigt dumma i huvet, då kändes det som rätt tillfälle att avslöja 'the secret'.

Alla skrattar och fortsätter ha kul.

Dagen efter så sover jag över hos Hanna och vi sitter bänkade framför tv:n med hennes föreldrar och ser Sverige förlora med 2-1 mot Spanien. Det var en rolig kväll också, vi såg en film, mitt super ex, sedan geekade vi lite Kalle anka spel, sedan somnade vi.

Nu är det måndag och jag ska tillbringa min dag med Hanna så, ciao<3


Hello

Hello på alihoppa som läser, de var ett tagsen ja skrev men ja har gjort massa kul saker jag skriver om de snart för nu ska jag vara med Hanna :):):):) Funny bunny


puss


¨V-by¨

Hello allihopa, igår va ja hanna & iza i v-by å skaffa fram lite presenter till våran underbara Bella. Tyvär kan ja ju inte skriva va det var för något men vi får hoppas att hon blir glad :)
Sedan på kvällen så var vi på gläntan och tittade på en match, Spånga F-93-94 mot Bele Barkarby F-93, tyvärr förlorade spånga med 2 noll, men bele e ju typ skit bra, fast matchen var ganska tråkig...
Efter det så stannade vi kvar å spelade på kulan i typ en timme....
Det var en lyckad dag :)

Bilder från födelse dag/ Fest/ Skolavslutning

Maria 13 år, öppnar present från syster, Karin.



Marias lilla fest när de sjungs för mej.


Maria konfransier :)



Puss å kram

Gör om

Hakllå allihoppa nu kmr min blogg se förskräcklig ut för jag håller på att göra om lite.. bara så ni vet :)

:)

Hello.
Långt tid sedan senaste inlägget... På den tiden har stora saker hänt jag har fyllt år & jag har märkt att ja e skit lycklig.
Lycklig hur kan man veta att man är det?
Jo börja med att skaffa dejje en Hanna, Bella, Nina & Iza. Sedan är det bara att vänta.
Ibland tar det ettt tag men tänk dej att lixom kunna gå på rasten för att springa i vattenspridaren på gläntan? Dröm?
Asså jag är verkligen glad över att jag har er <3333333

 Mupp bild <3

Trååkiiigt...!!!

Hello allihoppa, sitter framför datorn och har jätte tråkigt, har just gjort mej klar till en student motagning...
Dagen i da har väll varit najz, ja å Hanna åkte in till stan å hade en under sökningom man drack ekoligisk mjöl och ifall man drack mjölk varje dag, de va ganska många som bara dizzade en men de va ju nåra som svara:), annars har jag bara haft träning, den var kul :)


pussar

MATCH

Woppi, vinst mot Sollentuna, de blev inte LITE sura, men ett lag måste vinna å de e såklart SPÅNGA!!!!!!!!!!!!!!
Juste, resulatet blev 2-1, de gjord första målet å vi de två andra ;) å de va inte lite varmt heller typ 10000000 ˚c





Puss


Wooopsi

Ojojoj, nu känns dt som den här bloggen börjar likna min gammla som i slutet bara fylldes med "Jag har glömt och skriva"  :)-8-<
Men nu får jag sammanfatta lite,

image19
Jag å bästis(Hanna Johnsson) åt lite jordgubbar på vägen ut till en bondgård vi skulle besöka för vårat Elevens Val arbete.
image20
På gården träffade vi kor.

När vi åkte hem satt vi och läste allt från våran interjuv med Arla Elin.
Efter det började vi ladda inför Kiss.
image21 Så här coola såg vi ut :)image22

image23
Kvällen blev sen och de sista jag gjorde när ja kom hem var att äta makaroner :)

RSS 2.0