Bra Uppladdning Inför Match

juste, vi hade ju SM-kval igår vill ni läsa om matcherna så har jag
tagit fram en artikel skriven av våran ledare.

F95-Makalös vändning i Åkersberga

Tyvärr lyckades inte Hässelbys F95 gå vidare efter lördagens första omgång av SIBF cup.

Trots det bjöds de på dramatik på hög nivå och stundtals ett spel som lovar mycket gott inför kommande seriespel.

Första matchen var ar mot Täby FC och började på ett strålande sätt med 1-0 till HSK. Täby tog dock över allt mer och efter ett mål i slutsekunderna av första halvlek hade Täby en ledning med 2-1.

I andra halvlek gick Täby på ett lite för enkelt sätt fram till 4-1 och matchen tycktes vara avgjord. Så var dock inte fallet.

Genom ett disciplinerat spel och rätt inställning reducerade HSK till 5-4 när en halv minut återstod av matchen. Tyvärr gav slutforceringen inget resultat även om bollen snurrade mycket när Täbys mållinje vid ett par tillfällen. Slutresultat blev 5-4 till Täby men HSK tjejer skall ha all heder för en riktigt bra match.

Efter lunchpaus i Österskär och rotande efter Sofias mobil i papperskorgar var det dags att möta Ackers. Första 11 minuterna var mycket bra från Hässelbys sida. När sedan Ackers drog utvisning tappade HSK hökar allt spel och organisation. Ett namnbyte till HSK Hönor har varit passande.

Matchen slutade 7-1 till Ackers.

Sista matchen för dagen var mot Huddige och för båda lagen gällde bara äran då möjligheten att gå vidare till nästa omgång var borta.

HSK startade matchen i tempo som skulle få en koalabjörn att framstå som en sprinter.

Att det bara var 2-0 till Huddinge i halvtid får vi tacka Molly för.

Andra halvlek började med 3-0 till Huddige och det tycktes vara helt kört.

Men…

3-0 blev 3-1 som blev 4-1 som blev 4-2 och 5-2.

5-2 blev 5-3 som blev 6-3.

6-3 blev 6-4, 6-5 och 6-6 ca en och en halv minut från slutsignalen.

När sedan klockan stod på 19.08 tog Ida på sig matchvinnare rollen och skickade in 6-7 till Hässelby vilket blev slut resultatet.